Werkwijze

  • U bent van harte welkom voor een eerste kennismaking. Tijdens dit kosteloze en vrijblijvende gesprek van ongeveer 20 minuten, kan ik u uitleggen wat Traditionele Chinese Geneeskunde inhoudt en wat de acupunctuurbehandeling voor u en uw klachten kan betekenen. U kunt daarna bepalen of u een afspraak wilt maken voor een eerste consult.
  • Tijdens het eerste consult vindt er een uitgebreide intake plaats. Na een uitgebreide ondervraging volgt de Tong- en Polsdiagnostiek. Dan wordt met u besproken wat de behandeldoelen zijn en daarna volgt de eerste behandeling. Het eerste consult duurt 60 tot 90 minuten.
  • De vervolgbehandelingen duren gemiddeld 30 tot 45 minuten. Het verloop van het klachtenbeeld worden daarbij besproken en bij elke vervolgbehandeling wordt opnieuw Tong- en Polsdiagnostiek toegepast. De vervolgbehandelingen bij kinderen duren maximaal 30 minuten.

Acupunctuur, Darmtherapie, Chinese Kruiden, Orthomoleculaire Therapie en Cosmetische acupunctuur voor 's-Heerenberg, Didam, Zeddam, Doetinchem en omstreken